Coachkaarten drukken

Inzichten, ontwikkeling, leren.

Het ontwikkelen van talenten, inspiratie krijgen, opdoen van persoonlijke inzichten, dit zijn enkele voorbeelden van toepassingen voor coachkaarten. Niet voor niets worden coachkaarten daarom vaak ingezet bij trainingssessies of seminars.

Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling / productie van coachkaarten in allerlei maten en uitvoeringen. Uiteraard delen we onze expertise graag met je!

Coachkaarten drukken met een eigen ontwerp.

Coachkaarten drukken we standaard tweezijdig in fullcolour op 305 grams opaak speelkaartenkarton. Daarnaast voorzien we de kaarten van een mat laminaat beschermingslaag. Het formaat van de kaarten zelf is van grote invloed op de prijs van bedrukte coachkaarten. We werken standaard met de formaten 66×100 mm. / 74×109 mm. / 85×115 mm. of 105×148 mm maar afwijkende formaten zijn ook mogelijk.

Interesse? Coachkaarten met verpakking in een op maat gemaakt bedrukt kartonnen doosje is al te realiseren vanaf 50 spel. Bij oplages onder de 50 kaartensets kunnen we een aantal standaard verpakkingsopties aanbieden. Om tot een gerichte prijsopgaaf te kunnen komen verzoeken we je ons van de volgende informatie te voorzien;

Educatief kaartspel, pest preventie kwartetspel
Coachkaarten in kartonnen klepdoosje
Coaching kaarten voor kinderen